SPEC-PROFIL Gyártó és Kereskedelmi Kft. - Az ipari megoldások profi szállítója
GIPSZKARTON PROFILOK
UD profil
ud30

UD30

Az UD profilt álmennyezetek szereléséhez használják.
Rezgés gátló szivacs (PAE szalag) használatával dübelezik a falra és ez által tartás biztosít a fő, illetve kereszttartóknak (CD profilnak).

Előtétfalak illetve dobozolások készítésénél is használják.
Anyaga horganyzott acéllemez.

Gyártási hossz: 3 ill. 4m-es szálakban.

CD profil
cd60

CD60

A CD profil gipszkarton mennyezet készitésénél használatos. Ebből a profilból készitik a fő illetve kereszttartókat majd ehhez rögzítik a gipszkarton lapokat. A már falra szerelt UD profil biztosít lehetőséget a falnál történő rögzítésre. A profilok függesztésére több féle megoldás létezik. A rögzítés módja függ a függesztés mértékétől és a terhelés nagyságától.

CD profilból két fajtát gyártunk: CD60 illeteve CD50-es profilt. A különbség csak a profil gerincének a méretében vehető észre. Míg a CD60-as az 60mm széles addig az CD50-es csak 50mm. Mind a két tipust 3 és 4m hosszú szálakban gyártjuk. A profilok toldására „toldó” létezik.
A profilok anyaga horganyzott acéllemez.

CW profil
cw50

CW50

cw75

CW75

cw100

CW100

Ezt a profilt a gipszkarton válaszfalak építésénél használják. A profil szélessége megegyezik az UW profiléval, annyi különbséggel, míg a CW profil függőlegesen állítják a fal elkészítéséhez addig az UW profil vízszintesen, kerül rögzítésre, a padlóra illetve a mennyezetre. Ezt követően állítják bele a CW profilokat.

Három szélességet gyártunk: az 50, 75, illetve 100mm-es.

Helytakarékosság szempontjából legjobb az 50mm-es profil (CW50) mivel ebből tudja a legvéknyabb falat felépíteni, viszont ezt tudja a legkevésbé leszigetelni.

A 75 illetve 100mm szélességű profil (CW75 és CW100) szigetelés szempontjából kiváló viszont ezekből szélesebb fal épül. A CW profil hosszát a belmagasság határozza meg.

Sok méretet tartunk raktáron, hogy Ön a lehető legkevesebb hulladék keletkezésével tudjon építkezni!

Anyaga horganyzott acél lemez.

UW profil
uw50

UW50

uw75

UW75

uw100

UW100

Gipszkarton válaszfalak készítésénél használják az UW profilt. Ez a profil a CW profilnak a fogadó profilja. Dübelezéssel és rezgés gátló szivacs csík használatával fogatják a padlóhoz, illetve a mennyezethez.

A CW profilhoz hasonlóan szintén három méretet gyártunk belőle: UW50, UW75, UW100.

4m hosszú szálakban gyártjuk, anyaga horganyzott acéllemez.

UA profil
ua50

UA50

ua75

UA75

ua100

UA100

Az UA profilok 2,0mm-es vastag horganyzott acéllemezből készült profilok. Válaszfal építése során használatos ott, ahol nagyobb tartásra van szükség, mint például falvégződések és ajtótok szerelésénél.

Ebből a profilból is három méretet gyártunk: (ugyan úgy, mint a CW illetve UW profilok esetében) 50, 75 illetve 100mm.

A profilok szálhosszúsága 3m, 3.5m és 4m.

A feltüntetett szálhosszúságoktól eltérően egyedi hosszúságú profilok gyártását is vállaljuk, mellyel időt és pénzt takaríthat meg!

SPEC-PROFIL Gyártó és Kereskedelmi Kft. © 2003-2024. Minden jog fenntartva
NetBusinessEurope | Személyre szabott szolgáltatások, kreatív megoldások