SPEC-PROFIL Gyártó és Kereskedelmi Kft. - Az ipari megoldások profi szállítója

Gipszkarton kiegészítők

GIPSZKARTON KIEGÉSZÍTŐK
függesztőszalag

Függesztőszalag

Gépészeti vezetékek függesztésére. Horganyzott illetve festett kivitelben! 4-es, 6-os 8-as lyukkal.

Fekete párazáró fólia

Fekete párazáró fólia

Technológiai szigetelésként, takarásra, emeletközi födémeknél parketta alátétfóliaként. Párazáró fóliaként alkalmazható.

hőtükrös párazáró fólia

Hőtükrös párazáró fólia

Hőtükrös fólia, párazáró tetőfólia alkalmazásával a pára nem jut be a hőszigetelésbe. Hosszú élettartama az alumínium bevonatnak köszönhető. Az összeillesztéseknél alutükrös ragasztószalag használatával tökéletesen párazáró megoldást kapunk. Jó a hővisszaverő képessége.

ursa szigetelés

Ursa szigetelés

Az Ursa Elf Gemini üveggyapot két egymásra fektetett 50mm-es részből áll össze, így a szigetelőanyag 5 ill. 10cm-es vastagsában egyaránt használható. Egy tekercs fedési felülete 5cm-es vastagságnál 18m2, 10cm vastagon fektetve 9m2. Sárga színű. Alaktartó. Lambda érték: 0,045. Jó tűzálló képesség.

knauf szigetelés

Knauf szigetelés

A Knauf üveggyapot termékek az ECOSE® Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk. Forradalmian új, formaldehid-mentes kötőanyag technológia, amely könnyen megújuló anyagokat használ a kőolaj alapanyagú vegyipari anyagok helyett, melyeket más szigetelőanyagokban használni szoktak. Az ECOSE® Technology, a bio-alapú kötőanyag 5 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredményeként született, mely szuper puha tapintást és természetesen barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

pae szalag

Pae szalag

A válaszfal építésénél használatos UW illetve a mennyezetnél használatos UD profilokra ragasztva felveszi a talaj, illetve a fal egyenetlenségeit és hangszigetelésként szolgál. Egyik oldala öntapadós ezért felhelyezése egyszerű és tartós. 4 méterben kapható: 30, 50, 75, 100mm szélességben. 30 m / tekercs

alu ragasztószalag

Alu ragasztószalag

Hőtükrös párazáró fólia toldásánál használatos. Fényes felületének köszönhetően hőhíd mentesen rakhatjuk fel a fóliát.

bandázs szalag

Bandázs szalag

Gipszkarton lapok illesztésénél használatos vékony üvegfátyol. Hézagoló gipsz segítségével kell felhelyezni.

kétoldalú ragasztó

Kétoldalú ragasztó

Párazáró fólia felragasztásához szükséges.

sd fúrók

SD fúrók

Vidia heggyel rendelkező, SD befogatású beton fúró.

gipszkarton gyalu

Gipszkarton gyalu

A gipszkarton gyalu segítségével a méretre vágott gipszkarton táblák éleit csiszolhatjuk, gyalulhatjuk egyenes vonalúra. Használhatjuk még a táblák kisebb méret igazítására. A gyalu acél pengéje cserélhető.

stancolo fogó

Stancolo fogó

Gipszkarton válaszfalak összefogatására szolgál. Egyetlen mozdulattal rögzíti a profilokat egymáshoz. Nincs szüksége opel csavarra ez által pénzt, és időt takarít meg. 2 méretben vásárolható meg.

SPEC-PROFIL Gyártó és Kereskedelmi Kft. © 2003-2024. Minden jog fenntartva
NetBusinessEurope | Személyre szabott szolgáltatások, kreatív megoldások