TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉS A SPEC-PROFIL KFT-NÉL

Társaságunk a GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása c. felhívására benyújtott GINOP-1.2.2-15-2015-00521 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét a Nemzetgazdasági Minisztérium ​24 750 000 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.
A beruházás során egy már meglévő 1000 mm széles anyag feldolgozására alkalmas 1990-ben gyártott gép került lecserélésre a H-1500 mm-es hasító gépre, ami 1500 mm széles anyag feldolgozását teszi lehetővé.
Ezáltal közel 50 %-al növeli a hasítás hatékonyságát,nagymértékben növeli a feldolgozható anyagok választékát valamint nagyobb energia megtakarítást tud elérni az új gép korszerű vezérlésének, hajtásláncának köszönhetően.
Ezáltal magasabb feldolgozottsági szintű, kisebb költséggel előállítható termék jön létre a beruházás kapcsán.

​​Kedvezményezett: Spec-Profil Gyártó és Kereskedelmi Kft.
Projekt címe: Technológia fejlesztés a Spec-Profil Kft-nél
Támogatás összege: 24 750 000 .- HUF
Támogatás aránya: 50 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.05.21.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00521

A Magyar Állam és az Európai Unió támogatása

A Magyar Állam és az Európai Unió támogatása

TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK
csotarto-profilok
Csőtartó profilok

A csőtartó profil segítségével gyorsabban és esztétikusabb lehet szerelni, mivel a műanyag cső az általunk gyártott acél profilba belepattan és ezáltal merevebbé teszi a csőrendszert.

Tovább
gipszkarton-kiegeszitok
Gipszkarton kiegészítők

Kínálatunkban a gipszkarton kiegészítők széles választéka az élvédő profilon át, a sziegetőanyagokon keresztül a szükséges szerszámokig bezárólag megtalálható.

Tovább
Gipszkarton profilok

A gipszkarton profilok adják a vázszerkezetét a gipszkarton álmennyezeteknek, gipszkarton falaknak, gipszkarton mennyezeteknek. Anyaga horganyzott acél.

Tovább
profilhengerles
Profilhengerlés

A profilhengerlés során a standard profilok mellett teljesen egyedi profilok gyártását is vállaljuk, általános és speciális felhasználási területre is. Rugalmas profilalakítás görgőzéssel.

Tovább
tekercslemez
Lemezszalag, tekercslemez hasítás és értékesítés

Vállalunk bérhasítást hozott anyagból, illetve értékesítünk tekercslemezt az általunk forgalmazott minőségű és vastagságú anyagokból.

Tovább
gipszkarton-tartozekok
Gipszkarton tartozékok

Szinte minden kivitelezési eljárásban a legfontosabb rögzítő-szerep hárul a gipszkarton tartozékokra, melyek az épülő szerkezeti elem esztétikus és biztonságos kivitelezését biztosítják.

Tovább
muanyag-nyilaszaro-merevito-profilok
Műanyag nyílászáró merevítő profilok

A műanyag ablakok szárny és tokprofiljában acélmerevítés található. Cégünk egyik fő tevékenységi köre a műanyag nyílászárókba szerelhető, magas minőségű acél merevítő profilok gyártása.

Tovább

HA KÉRDÉSE VAN, KÉRJE AJÁNLATUNKAT

Ajánlatot kérek
PARTNEREINK
betatherm-logo
szilagipsz-logo
cellspan-logo