Gipszkarton kiegészítők

HILTI függesztőszalag Párazáró fólia - fekete Párazáró fólia - hőtükrös URSA ELF GEMINI üveggyapot KNAUF Classic Ecose üveggyapot Kétoldalas ragasztó Alu ragszalag Bandázs szalag PAE szalag Stancoló fogó Gipszkarton gyalu SD fúrók

Gépészeti vezetékek függesztésére. Horganyzott illetve festett kivitelben! 4-es, 6-os 8-as lyukkal.

Technológiai szigetelésként, takarásra, emeletközi födémeknél parketta alátétfóliaként. Párazáró fóliaként alkalmazható.

Hőtükrös fólia, párazáró tetőfólia alkalmazásával a pára nem jut be a hőszigetelésbe. Hosszú élettartama az alumínium bevonatnak köszönhető. Az összeillesztéseknél alutükrös ragasztószalag használatával tökéletesen párazáró megoldást kapunk. Jó a hővisszaverő képessége.

Az Ursa Elf Gemini üveggyapot két egymásra fektetett 50mm-es részből áll össze, így a szigetelőanyag 5 ill. 10cm-es vastagsában egyaránt használható. Egy tekercs fedési felülete 5cm-es vastagságnál 18m2, 10cm vastagon fektetve 9m2. Sárga színű. Alaktartó. Lambda érték: 0,045. Jó tűzálló képesség.

A Knauf üveggyapot termékek az ECOSE® Technology-val nem úgy néznek ki, és nem is olyan a tapintásuk, mint amit eddig megszokhattunk. Forradalmian új, formaldehid-mentes kötőanyag technológia, amely könnyen megújuló anyagokat használ a kőolaj alapanyagú vegyipari anyagok helyett, melyeket más szigetelőanyagokban használni szoktak. Az ECOSE® Technology, a bio-alapú kötőanyag 5 évig tartó kutató-fejlesztő munka eredményeként született, mely szuper puha tapintást és természetesen barna színt kölcsönöz az ásványgyapot szigetelőanyag új generációjának.

Párazáró fólia felragasztásához szükséges.

Hőtükrös párazáró fólia toldásánál használatos. Fényes felületének köszönhetően hőhíd mentesen rakhatjuk fel a fóliát.

Gipszkarton lapok illesztésénél használatos vékony üvegfátyol. Hézagoló gipsz segítségével kell felhelyezni.

A válaszfal építésénél használatos UW illetve a mennyezetnél használatos UD profilokra ragasztva felveszi a talaj, illetve a fal egyenetlenségeit és hangszigetelésként szolgál. Egyik oldala öntapadós ezért felhelyezése egyszerű és tartós. 4 méterben kapható: 30, 50, 75, 100mm szélességben. 30 m / tekercs

Gipszkarton válaszfalak összefogatására szolgál. Egyetlen mozdulattal rögzíti a profilokat egymáshoz. Nincs szüksége opel csavarra ez által pénzt, és időt takarít meg. 2 méretben vásárolható meg.

A gipszkarton gyalu segítségével a méretre vágott gipszkarton táblák éleit csiszolhatjuk, gyalulhatjuk egyenes vonalúra. Használhatjuk még a táblák kisebb méret igazítására. A gyalu acél pengéje cserélhető.

Vidia heggyel rendelkező, SD befogatású beton fúró.